Tapytas šilkinis šalikėlis „Stichijos. Versmė”

Idėja. Gamtos galia per stichijas.

Matmenys: 45*176 cm

Sudėtis: 100% natūralus šilkas, tvilas.

Spalvos: gėla mėlyna.

Apsiuvimas: apsiūta rankomis.

120.00

Liko 1

Kyla noras įamžinti įvairias stichijas, tai kas turi savitą gamtos energiją. Taip gimė keliata darbų, lyg mažytė kolekcija "Stichijos". O tai perteikti padeda abstrakcionizmas. Šis tapytas ant šilko darbas lyg vandens versmės trykštančios iš gelmių ir tekančios pro mažus akmenukus.

Pasitelkiant keliomis batikos technikomis buvo žaista su dėmelėmis, taškymąsi, spalvų liejimu ir tapymu smulkių elementų, šešėlių.  Kad norimas išgauti rezultatas būtų gilesnis ir išraiškingesnis, buvo pasirinktas prabangus, dalinai blizgaus pagrindo, tankaus audimo natūralus šilkas - tvilas.  Šis darbas iš ties reikalavo daug ekspresijos ir kartu grafiškumo, bei daug laiko.

Stiprių išraiškingų spalvų niuansai buvo panaudoti norint perteikti šios stichijos dramatiškumą. Gėlos mėlynos ir pilkų atspalvių akmenukų derinys - tarpusavyje suskamba delikačiai. Dėl skirtingų monitoriaus nustatymų spalvos gali būti matomos šiek tiek kitaip nei yra iš tikrųjų.

Buvo pasirinktas 100% natūralus šilkas, tvilas. Šis šilko audimo tipas yra gan stora, nepermatoma, dalinai blizgi, ypač tvirto audimo, laikui patvari šilkinio audinio rūšis. Plačiau apie šilko priežiūrą ir šilko rūšis - Šilko priežiūra

Kiekviena unikali tapyta ant šilko idėja yra su inicialais, kurie rodo jog tai yra autorinis dizaino sprendimas.

Įpakavimas bus su minimalistine puošyba, baltoje dėžutėje. Galima rinktis papildomai: atvirutė su ranka rašytais sveikinimo žodžiais. Apie tai informuokite atskirai, būtinai palikdami savo kontaktus.

Su spalvų gūsiu saujoj, Silky lady design!

Papildoma informacija

Svoris 0.200 kg
Išmatavimai 28 × 20 × 4 cm